Lapte condensat

de Lavinia in Dulciuri, 30 Aug 2013 | 10730 vizualizari

 

Multumesc Miha pentru reteta ,a iesit foarte fin si gustos.>:D

 

INGREDIENTE

  • 250 g lapte praf
  • 120 g unt
  • 150 ml apa fiarta
  • 120 g miere
  • 80 g zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte condensat:

Punem intr-un blender apa clocotita,zaharul ,mierea si untul si mixam la viteza maxima pana se topeste zaharul.Adaugam laptele praf si vanilia si mixam pana devine fin si cremos(aprox. 1 min)

Punem laptele condensat intr-un borcan si il bagam la frigider pana in momentul folosirii.


TIPS-URI

1

Iese aproximativ 700 g de lapte condensat.

2

Se mentine la figider pana la 1 saptamana.(Mai mult nu am incercat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Lavinia 1

30.08.2013, 20:42

multumesc Rocsi

Lia_ 1

30.08.2013, 22:41

cat timp tine pana cand se strica?

Lavinia 1

31.08.2013, 09:00

Lia eu l-am tinut 1 saptmana si era la fel ca in prima zi,mai mult nu am incercat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Milch Schnitte